fredag 4. september 2009

StempelScrap messa på Lillestrøm.


Om to uker braker det løs i Skedsmohallen på Lillestrøm. Det vil si fra 19. - 20. september. Da er det nemlig stempel- og scrapbook messe. Jeg tror noen av dere har ventet like lenge som oss på dette her. På messen vil det være mulighet for å scrappe med andre jenter (og kanskje gutter?), få seg noe godt å putte i munnen og kjøpe noe nytt til din hobby.

Forhandlerne som vil være der er blant annet: Bikuben, Papir i hjertet, Stoff Import, Sløyd detaljer, Hobbykroken, North Star stamps, Lines hobby, Johs.Steffens - Hobby Norge, Trines broderier, hobby og gaver, Korthobby.no, Scrapmagasinet, Happyhobby, Lag et kort, Scrap me og Scrapp og Lapp.

Litt informasjon rundt messa:
- Det kommer til å bli konkurranser
- Du kan melde deg på kurs
- Det blir loddsalg med premie fra forhandlerne
- Det vil bli NattStempelScrap (se nettsiden for påmelding)

Hver messe, støttes det sykehus i nærområdet. Denne gangen er det Rikshospitalet og Akershus Universitetssykehus som støttes. Vil du være med å støtte en god sak, kan du samle sammen noen av hobbysakene du ikke bruker og ta de med på messa. Da kan dere lyse opp dagen til syke voksne og barn.

For mer informasjon, kan du gå inn på nettsiden deres og lese mer der.

Noen av oss jentene fra TJSC skal selvsagt på messa denne helgen, ta deg en tur du også! Kanskje vi møtes innimellom bortimellom et sted?

Vi jentene i TJSC ønsker alle en herlig kreativ helg!

Ingen kommentarer: